Outsider Art expositie

Ook dit jaar exposeren een aantal cliënten van de stichting Trajectum in de bovenzalen van Museum Valse Kunst te Vledder.
Dit is al de vijfde opeenvolgende keer dat cliënten van de locatie Hoeve Boschoord hun kunst mogen laten zien in dit museum. Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.

Een onderdeel van de totale behandeling is het vak kunstzinnige vorming. Deze activiteit is populair bij een groot deel van de cliënten. Iets maken, daar trots op kunnen zijn, dit aan anderen te tonen of zelfs verkopen is de ultieme succeservaring. Mede om bekendheid te geven aan het werk van dit behandelcentrum, is het idee ontstaan om werk van cliënten jaarlijks in het museum ten toon te stellen. Er is grote verscheidenheid aan werkstukken die cliënten en leerkrachten graag laten zien. Ze zijn dan ook erg trots om ook dit jaar weer in het museum te mogen exposeren.

De expositie "Outsider Art" is tot eind december tijdens de normale openingstijden in Museum Valse Kunst te Vledder te zien.

museumvalsekunst.art is één van deschatkamers.nl


Exhibitions and events

Fake Art Museum

Permanent exhibition

Since 1998, the former town hall of Vledder has been a unique meeting place for visitors who want to hear the story behind the many art forgeries. In addition, the museum offers two attractive...

Expositie Peter van Houten: "Heiligen in beweging"

Guest exhibition at Museum Valse Kunst until 03.01.2021

Peter B van Houten zijn passie ligt bij schilderen van figuren. Hij is oprichter en leraar van De Foudgumse School, de kleinste en noordelijkste academie voor de nieuwe schilderkunst. De Foudgumse...

Activities from this museum

We don't have anything to show you here.


Suggested Content