ZIMSKE POČITNIŠKE DELAVNICE V PILONOVI GALERIJI

18.–21. februar 2020 od 10. do 12. ure Mišek Venč v tednu zimskih šolskih počitnic toplo vabi otroke od 5. do 12. leta na ustvarjalno počitnikovanje v Pilonovi galeriji!

Torek, 18. februar Teater senc in senčnih lutk Zgodbice in pravljice so nekaj enkratnega, sploh ko oživijo v obliki predstave. V galeriji se bomo poigrali in ustvarili svojevrstno predstavo z sencami in lutkami.

Sreda, 19. februar Knjižica s slikami Fotografije na občasni razstavi Edija Šelhausa nam pripovedujejo izjemne zgodbe, ne samo o otrocih, ampak tudi o živalih. Ravno te zgodbe nam bodo v navdih za ustvarjanje knjižic z lastnimi risbicami.

Četrtek, 20. februar Podoba v monotipiji   V objektiv svojega fotoaparata je fotograf in fotoreporter Edi Šelhaus nekoč ujel podobe svojih prijateljev, znancev, sorodnikov ter tudi množic ljudi, ki so se zbrali na prireditvah. Tudi mi bomo naslikali svoj portret ter ga nato odtisnili v unikatni tehniki monotipije.

Petek, 21. februar Za mizo Ob znameniti Pilonovi sliki Ajdovska meščana / Kvartopirca se bomo pogovarjali o tem, kaj je to omizje, koga bi posadili za našo mizo, komu smo se že kdaj pridružili pri njegovi ali h kateri bi radi prisedli. Svoje najljubše omizje bomo nato z modeliranjem upodobili v tretji dimenziji ter ga potem tudi pobarvali.

Cena posamične delavnice: 2,00 €


Exhibitions and events from this museum

We don't have anything to show you here.

Activities from this museum

KNJIŽNICA PILONOVE GALERIJE AJDOVŠČINA ODPIRA SVOJA VRATA

Knjižnica Pilonove galerije odpira svoja vrata Pilonova galerija...


Suggested Content