Andreu Teteji. Orígens

Andreu Teteji mostra la seva darrera obra pictòrica i musical al Museu del Càntir d'Argentona

Teteji és un creador polifacètic, artista plàstic i músic alhora, i  durant els mesos d'abril i maig ens delectarà amb les seves creacions artístiques i musicals.

Orígens neix a partir d’un accident, d’una taca, de deixar fer a la matèria perquè per sí sola creï, es clivelli i es fragmenti.

Olis, trementines, betums, dissolvents, aigua, el mateix “gesso” d’imprimació de la fusta, tots els materials segueixen el seu curs natural i dansen entre ells. És aquí quan intervé l’artista en plenitud, retallant, omplint, enquadrant i creant formes. De l’abstracció a la figuració.

Aquesta sèrie està inspirada en un viatge que l’artista va fer a l’Àfrica en un moment emocionalment convuls. Veure aquells animals en estat salvatge, les tribus massai vivint en cabanes sense electricitat i sense luxes, li va fer pensar en l’essència de la vida.

Amb aquesta exposició, Andreu Teteji pretén remarcar la importància d’escoltar-nos, de parar un moment i adonar-nos de qui som, d’on venim, dels nostres orígens, de que tots formem part d’un tot, que hem de mantenir i cuidar abans no sigui massa tard.

Com a activitat paral·lela a aquesta exposició i amb motiu dels actes de la Nit dels Museus, el dissabte 13 de maig a les 22h, l'Andreu Teteji, junt amb Albert Guanyabens, ambdos components del grup musical MATRIU, ens oferiran un concert a la sala d'exposicions del museu.


Exhibitions and events

Càntirs d'arreu del món

Permanent exhibition

Exposició temàtica de la primera planta del museu on farem una volta al món a través del càntir, procurant descobrir a través d'aquest simple atuell la gran...

Laura Roca. A l'ombra del temps

Temporary exhibition at Pottery Museum of Argentona until 19.05.2024

Laura Roca presenta, al Museu del Càntir d'Argentona,  la seva obra més íntima, territoris secrets on ella s'endinsa cercant una altra realitat més enllà de les paraules A l’ombra del temps...

Nit dels Museus - Xerrada Concert Carola Ortiz

Event at Pottery Museum of Argentona on 18.05.2024 22:00

La Nit dels Museus Xerrada - Concert de Carola Ortiz amb motiu del seu recent disc "Cantareras" La cantautora ens parlarà de les “Cantareras”, dones que omplien els cànters d’aigua a les fonts i al...

Activities from this museum

Taller Jugar amb l'Art / Giocare con l'Arte

Mètode de desenvolupament de la creativitat i la fantasia a...


Suggested Content