Slovenski gledališki založniki na e-Slovenskem knjižnem sejmu

Tudi na letošnjem 36. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bomo ponovno skupaj nastopili Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat.

Zaradi koronavirusa se tudi knjižni sejem po svoji v 48-letni sejemski zgodovini seli na splet in bo dogajanje prenesel v naše domove. 𝘕𝘢𝘳𝘢𝘻𝘦𝘯 … 𝘢 𝘷𝘦𝘯𝘥𝘢𝘳 𝘴𝘬𝘶𝘱𝘢𝘫 je osnovno vodilo letošnjega tako drugačnega, posebnega sejma. Izkoristite sejemske popuste!

Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat,  se na 36. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim …

Ob e-Slovenskem knjižnem sejmu Vam v Slovenskem gledališkem inštitutu na vse naše izdaje nudimo 20% popust. Za informacije in naročila publikacij Slovenskega gledališkega inštituta nam pišite na: slogi@slogi.si, mi pa Vam bomo v najkrajšem možnem času po elektronski pošti poslali podatke za plačilo ter vam knjige in račun dostavili po pošti. Brezplačna poštnina za dostavo po Sloveniji.


Exhibitions and events from this museum

E-razstava "Gledališki utrinki 1966-2010"

Leta 2010 sta Slovenski gledališki inštitut in Festival...

PORTRETI PRVAKOV - prejemnice in prejemniki Borštnikovega prstana (1970-2015)

Razstava je del velike razstave ob 50. obletnici Festivala Borštnikovo...

E-razstava "Festival Borštnikovo srečanje 2011"

E-razstava Festival Borštnikovo srečanje 2011 je v slovenskem in angleškem...

E-razstava "Festival Borštnikovo srečanje 2014"

E-razstava Festival Borštnikovo srečanje 2014 je v slovenskem in angleškem...

Activities from this museum

Gledališki rojstni dan v SLOGI – Gledališkem muzeju

Praznuj svoj veseli rojstni dan z gledališko obarvanim, igrivim in...

Izobraževalni programi SLOGI – Gledališkega muzeja

PONUDBA ZA SKUPINE Moje gledališče v malem* ustvarjalna delavnica, 60 minut,...

Delavnice ob razstavi Hamlet na Slovenskem

11. janauar 2016 - 14. marec 2016 Za skupine osnovnih in srednjih šol...


Suggested Content