Valentinovo pod zvijezdama

Romantičnu večer za blagdan svetog Valentina provedite u muzejskom planetariju.
U srijedu 14. veljače 2018. u 18 sati u Planetariju Tehničkog muzeja "Nikola Tesla" u Zagrebu, Savska cesta 18, održat će se popularno predavanje za građanstvo na temu:
Valentinovo pod zvijezdama
Predavač je Zvonimir Drvar, voditelj planetarija
Uz romantične zvuke violina saznajmo koje zvijezde i zviježđa možemo pronaći na nebu kroz valentinovsku noć. Pogled u nebeske visine otkriva nam Velikog i Malog Medvjeda, Kasiopeju, Cefeja, Andromedu, zimski šesterokut i još brojne druge zanimljivosti, a među njima i neke ljubavne priče. U kupoli će se pokazati izgled neba u razna doba noći sredinom veljače.
Glazbenu pratnju na violinama sačinjavat će trio u sastavu Marija Župančić Horvat, Sara Župančić i Lara Rimac.Ulaznice po cijeni od 15 kn mogu se kupiti na blagajni Muzeja u radno vrijeme.
Ulaznice je moguće rezervirati telefonom na broj 01/4844 050 dan prije predavanja u vremenu od 9 do 17 sati (dok se ne rezervira predviđen broj za tu svrhu). Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na dan predavanja najkasnije 15 minuta prije početka predavanja, a ukoliko se ne podignu biti će prodane drugim zainteresiranima na licu mjesta. Dio ulaznica biti će moguće kupiti na dan predavanja i osobno na blagajni od 9 sati ujutro dok se ne proda predviđen broj ulaznica za tu svrhu.
Tehnički muzej "Nikola Tesla",
Zagreb, Savska cesta 18, tel. 01/48 44 050
marijo.zrna@tmnt.hr


Exhibitions and events from this museum

Permanent exhibition

The permanent exhibition is divided into separate themed displays based on the...

Activities from this museum

Predavanja

Tehnički muzej osnovan je i sa ciljem popularizacije znanosti i tehnike te se...

Muzejski tramvaj

U Gradu Zagrebu tramvaj je prvi puta službeno provozio 5. rujna 1891. godine...

Posjet Nuklearnoj elektrani Krško

Od 1989. godine Tehnički muzej Zagreb uspješno surađuje s Hrvatskom...


Suggested Content